Diari La Veu del País Valencià
Canals retrà homenatge a la seua filla predilecta Na Rosario Ferrer Sancho
CANALS RETRÀ HOMENATGE A LA SEUA FILLA PREDILECTA NA ROSARIO FERRER SANCHO

LAjuntament de Canals retrà este divendres 1 dabril a les 8 de la vesprada i al Centre Cultural Papa Calixt III, un sentit i emotiu acte dhomenatge a la seua filla predilecta i veïna del barri de Sant Vicent, Na Rosario Ferrer Sancho.

Na Rosario, destacà entre moltes altres virtuts, en ser una icona de la música festiva i festera de Canals. Della són moltes de les composicions musicals de la festa de Sant Antoni a este municipi.

Gran impulsora de la cultura local i musical, gran amant del seu poble, Canals, una gran mestra, una boníssima pianista i concertista i una extraordinària directora coral, a més, de ser durant més de 30 anys lorganista de la parròquia “Sant Antoni Abat “ de Canals.

Na Rosario , finà lúltim dia del mes dAgost de 2015.

Aquést serà lacte institucional cap a Na Rosario, però aprofitant les festes del barri de Sant Vicent de Canals, don ella era veïna, també els festers denguany amb la col.laboració de lAjuntament de Canals han programat més actes dhomenatge i en record de la filla predilecta de Canals.

Així el dissabte 2 dAbril i a les 18.00 hores a la plaça de la presó es celebrarà una dansà popular amb un grup de danses de la costera i els xirimiters de Canals, ja a les 22:00 hores, el Xativí Pep Gimeno Botifarra, retrà el seu particular homenatge a Na Rosario Ferrer, a la que, Botifarra, processava gran admiració i amb la que va tindre loportunitat de visitar abans de finar a la seua casa del barri de Sant Vicent de Canals i on Pep Gimeno sempapà de la saviesa musical i cultural de Na Rosario Ferrer.

El darrer acte dhomentge a la filla predilecta de Canals, serà el proper dilluns, festivitat de Sant Vicent, a lEsglèsia Parroquial Sant Antoni Abat, on es celebrarà una missa en honor al Sant. Una missa cantada pel Cor Calixtí de Canals, qui interpretarà les composicions de Na Rosario Ferrer.

AJUNTAMENT DE CANALS

Comparteix

Icona de pantalla completa