Diari La Veu del País Valencià
Finestrat crida a la solidaritat per ajudar una xiqueta amb paràlisi cerebral
RedactaVeu / Finestrat

La jornada s’ha plantejat des d’una perspectiva lúdica per a gaudir en família de les múltiples activitats que es faran entre la Plaça de la Unió Europea i la piscina municipal.

En aquest sentit, l’Ajuntament ha establert un preu simbòlic d’1 euro d’entrada a la piscina “per a contribuir amb aquesta recaptació a les finalitats solidàries de la jornada”, ha explicat l’edil de Benestar Social, María Llorca.

Entre les activitats que es podran gaudir des de les 16 hores hi haurà espectacles musicals, barbacoa popular, una rifa i sorteig de regals entre els assistents per cortesia de les empreses patrocinadores i per als més petits maquillatge infantil i castells inflables.

Aquesta jornada solidària ha sigut organitzada pel grup EMAUS, la família de Keira i The Bed Centre i ha comptat amb la col·laboració de la Regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament de Finestrat. A més, té el suport de nombroses empreses que s’han bolcat en aquestes causes: Terra Natura, Saritas Restaurant Indi, The Showboat, Carolines Cards, Cavaliers Bar, Liars Bar, The Shamrock, Kismet.

L’edil de Benestar Social, María Llorca, va fer una crida a la població de Finestrat i comarca perquè col·laboren “doncs amb un petit gest estem fent un bé comú molt important, tant per a Keira com per als xiquets i xiquetes d’EMAUS als quals ella representa”.

Totes les empreses o particulars interessats a col·laborar en aquesta causa solidària poden fer-ho posant-se en contacte o amb la família de Keira.

Comparteix

Icona de pantalla completa