Diari La Veu del País Valencià
III Fira Gastronòmica de l’Alqueria
L’Alqueria de la Comtessa celebra la que serà la tercera edició de la seua particular Fira Gastronòmica. Coincidint amb el pont del 9 d’octubre cada any, en aquesta ocasió tindrà lloc des del divendres 7 fins al diumenge 9 d’octubre.

L’esdeveniment proposa un fum d’activitats on la gastronomia i el bon menjar cobren protagonisme i vénen acompanyats d’una bona guarnició de música, jocs i festa.

El mateix divendres 7 d’octubre, a l’aparcament del camp de futbol i a partir de les 21.00 h tindrà lloc la primera de les programades: “Anem de Tapes”, una activitat organitzada per diverses associacions locals que estarà amenitzada amb el ritme de la xaranga “Xequin”.

El dissabte 8 començarà a partir de les 10.30 h amb un divertit i saborós taller de cuina per als més menuts i acabarà a la nit, a partir de les 20.00 h amb més tapes, en aquesta ocasió organitzada pels bars de l’Alqueria. L’activitat comptarà també amb animació musical.

El 9 d’octubre, la nostra festa oficial, arrancarà amb una interessant exposició de motos i cotxes antics. Posteriorment es cuinaran les tradicionals paelles a l’aparcament municipal on l’ajuntament facilitarà el recapte. La Unió Musical Santa Cecília amenitzarà el dinar amb molta música festera i els més menuts podran gaudir de jocs i activitats d’oci.

AJUNTAMENT DE L’ALQUERIA DE LA COMTESSA

Comparteix

Icona de pantalla completa