Diari La Veu del País Valencià
Les Alqueries – En nadal jo compre al meu poble
L’Ajuntament inicia una campanya per premiar les compres realitzades a les Alqueries

El consistori en col·laboració amb l’associació de comerciants sorteja 13 vals de compra amb valor d’ 1.500 euros entre els clients dels establiments de la localitat

L’Ajuntament de les Alqueries premiarà la fidelitat dels veïns en una campanya per a fomentar que les compres nadalenques s’efectuen en comerços de la localitat.

Per a açò, el consistori sortejarà 13 vals de compra amb valor de 1.500 euros en total entre aquelles persones que emplenen una fitxa de participació i la dipositen juntament amb un tiquet de compra superior a 30€ d’alguna empresa o professional de la localitat en alguna de les urnes que es repartiran per a l’efecte.

El sorteig s’efectuarà a la fi de gener i es podrà participar fins el dia 10 d’aqueix mes amb les compres que s’hauran d’haver produït entre l’1 de desembre i el 5 de gener.

Així, l’Associació de Comerciants de les Alqueries (ACOA) col·labora també en la campanya albergant les urnes per al sorteig i premiant els guanyadors amb un obsequi si el tiquet amb el qual s’ha obtingut el premi s’ha adquirit en algun dels comerços associats. Els premis, que es podran canviar en els comerços, establiments o empreses locals, consten d’un val de 300 €, tres de 200 €, tres de 100 € i sis de 50€.

La regidora de Comerç, Lorena Maure, ha assenyalat que “amb aquesta iniciativa volem fomentar que les compres nadalenques de les nostres veïnes i veïns es realitzen a les Alqueries. Tenim molts serveis i comerços que poden satisfer les necessitats de les i els habitants, és per açò que apostem pel nostre teixit comercial i l’ajudem al fet que la gent acudisca a les seues instal·lacions en aquests dies” i ha afegit que “volem agrair també la implicació d’ACOA en aquesta campanya i el treball que desenvolupen durant tot l’any per al bé de tot el municipi”.

Comparteix

Icona de pantalla completa