Diari La Veu del País Valencià
El Ministeri es nega a augmentar el servei ferroviari entre Castelló i Vinaròs
El portaveu de Compromís per Castelló a l’Ajuntament, Enric Nomdedéu, ha manifestat que “després de la declaració institucional aprovada en el plenari de juny, en la qual es demanava al Ministeri que s’augmentara la freqüència dels trens de mitja distància que realitzen el seu recorregut entre Castelló i Vinaròs, des del Ministeri se’ns diu que no cal, perquè no hi ha una demanda que ho justifique”.

Enric Nomdedéu ha afirmat que “des de la Secretaria General de Transports se’ns respon que els actuals índexs d’ocupació justifiquen la continuïtat dels serveis, però no l’augment de les freqüències. Un argument que entenem que és insostenible, ja que difícilment les ocupacions pujaran amb unes freqüències tan baixes com les actuals, que dificulten a molta gent que puga optar pel tren com a primera opció en els seus desplaçaments per treball, oci o estudis”.

El portaveu de Compromís per Castelló ha comentat que “fa molts anys que reclamem un veritable servei de rodalia que unisca Castelló i Vinaròs i que vertebre les comarques del nord. És indubtable que molta gent faria servir aquest servei si les freqüències tingueren un mínim de continuïtat, i que els trens que aplegaren a Vinaròs no foren simplement anecdòtics. Però sembla ser que per al PP açò no resulta una prioritat”.

Comparteix

Icona de pantalla completa