Diari La Veu del País Valencià
Cabanes amplia els punts d’accés al Wifi135
Cabanes amplia els punts d’accés al Wifi135 per millorar la connectivitat gratuïta al municipi

L’Ajuntament de Cabanes ha habilitat nous punts wifi de lliure accés a través del Pla Wifi-135 de la Diputació de Castelló. Aquesta connexió a Internet de banda ampla permet democratitzar l’accés dels veïns i veïnes de Cabanes als mitjans tecnològics ja que el servei es presta de manera gratuïta. Cabanes té ja habilitats i disponibles sis punts d’accés a wifi, tres interiors i tres exteriors. Aquests primers es troben a l’ajuntament, la Casa de la Cultura i l’Oficina de Turisme. Els exteriors són al Col·legi Ntra. Sra. Del Bon Succés, la Plaça Els Hostals i el Carrer Ambulatori.

Els punts exteriors funcionen les 24 hores del dia a les zones d’accés lliure i el seu ample de banda per usuari es limita a 256 Kbps. Iniciar sessió és molt senzill, simplement cal buscar a les connexions Wifi del telèfon l’identificador “Dipcas Wifi135”, connectar-se i donar-se d’alta amb un usuari i contrassenya, a manera de registre. També es pot fer a través de Facebook amb les mateixes credencials que utilitzem a la nostra xarxa social. Els accessos interiors funcionen de la mateixa manera tot i que no tenen limitació individual d’ample de banda i el seu horari és determinat per l’Ajuntament. L’identificador de xarxa és “Dipcas Wifi 135-int”.

Aquesta mesura d’ampliació del Wifi135 serà molt beneficiosa per al municipi ja que permetrà connectar-se les persones que no compten amb connexió en el seu domicili, també permetrà estalviar en tarifa de dades a tots els veïns i veïnes de Cabanes i afavorir el turisme ja que els turistes que visiten Cabanes i no tinguen targeta telefònica poden accedir a la Xarxa i seguir comunicant-se o penjant fotos a xarxes socials. Per utilitzar la xarxa wifi, l’usuari podrà connectar-se donant-se d’alta com a ‘nòmada’ o ‘resident’. Tant en un cas com en l’altre, no necessitarà canviar de clau per a connectar-se en les diferents zones de cobertura, ja siga a Cabanes o en qualsevol altre municipi que dispose de zones WiFi135.

AJUNTAMENT DE CABANES

Comparteix

Icona de pantalla completa