Diari La Veu del País Valencià
Cabanes llança una completa programació de Nadal
Cabanes llança una completa programació de Nadal pensant en tota la família

L’Ajuntament de Cabanes ha preparat enguany una completa programació nadalenca, tant al municipi com a La Ribera, pensant en el gaudi de tota la família on no faltaran els jocs, les disfresses ni la visita del Carter Reial. Hi haurà activitats a partir d’avui en les que s’han implicat també les associacions. Les mestresses de casa de la Ribera enceten la programació amb un taller, aquesta vesprada, on es podran confeccionar manualitats nadalenques que serviran per decorar l’arbre del carrer Ambulatori el pròxim dia 17 de desembre. A Cabanes les activitats comencen el dia 17 amb el concert de Nadal de la Unió Musical Santa Cecília i continuen el 19 amb la pujada al campanar, una conferència sobre el campanar i les campanes i un singular concert de campanes. Cal destacar l’objectiu de l’Equip de Govern de fomentar la participació, per això, s’ha organitzat en col·laboració amb l’AMPA un taller de disfresses per als més menuts perquè puguen participar en la Cavalcada Reial.

Cal apuntar-se al taller abans del dia 22 de desembre bé posant-se en contacte amb l’AMPA o a l’Ajuntament.

El plat fort arriba el dia 31 amb la festa de Cap d’Any en la qual col·labora l’Associació de Joves i que comptarà amb l’orquestra ‘La Kinky Band’ i la ‘Macro Disco-mòbil The Luxe’. La festa estarà precedida per la ‘I San Silvestre Solidària’ de Cabanes en favor de Cáritas. La cursa no competitiva està organitzada per l’Associació de JOVES CABANES i el club running CABANES. Constarà d’un recorregut accessible per a totes les edats (infantil i adults) per l’interior de la població. Al punt d’eixida, la plaça Els Hostals, es recolliran aliments NO PERIBLES. El lliurament de dorsals començarà a les 16:30h. La inscripció és gratuïta i pot fer-se a Ajuntament Cabanes, el Casal Jove i el Kiosk La Font. Totes aquelles persones que s’inscriguen abans del dia 23 de desembre rebran una samarreta commemorativa com a obsequi.

La setmana de l’1 al 5 també hi haurà activitats lúdiques, Els Reis de l’Orient arriben el dia 5 acompanyats per l’espectacle de foc de l’Escola de Circ ‘Barbarots’. A La Ribera arribaran a les 18:30h i a Cabanes a les 19:15h. L’Ajuntament vol agraïr la implicació de les associacions en la organització de la programació de Nadal d’aquest 2016.

AJUNTAMENT DE CABANES

Comparteix

Icona de pantalla completa