Diari La Veu del País Valencià
Resultat de la consulta ciutadana
L’Ajuntament de les Alqueries ampliarà la zona de jocs de la plaça Major després de la consulta ciutadana

L’opció de convertir la font en jardinera i augmentar el parc guanya després de la votació

L’Ajuntament de les Alqueries ampliarà la zona de jocs de la plaça Major i convertirà la font, que en aquests moments no funciona, en una jardinera amb vegetació després de consultar a la ciutadania quina actuació es podia dur a terme en aquest cèntric lloc. Després de tancar-se el termini, 46 veïns recolzen aquesta acció mentre que 15 hagueren preferit restaurar i engegar la font. Altres 4 votants ho van fer de forma nul·la o van proposar alguna altra opció.

El regidor de Participació Ciutadana, Xavi Balaguer, assegura que “aquesta ha sigut la primera vegada que s’ha dut a terme una consulta a la ciutadania. Ens haguera agradat que participara més gent, però al final són les ciutadanes i ciutadans les que tenen la llibertat de triar votar o no”. No obstant açò, l’edil indica que “és intenció d’aquest equip de govern dur a terme més consultes d’aquest tipus sobre temes que pensem afecten a totes les persones que habiten a les Alqueries i que vaja calant en la gent que poden participar d’aquestes decisions”.

Pel que fa a les obres, el regidor d’Urbanisme de les Alqueries, Pedro Aldama, comenta que “s’inclouran dins de les remodelacions i actuacions de manteniment que hi ha previstes per a aquest 2017 i estudiarem quan és el millor moment per escometre-les dins de les possibilitats pressupostàries del municipi” i conclou que “serà una remodelació important del centre de la localitat, per açò estem satisfets que es puguen dur a terme treballs d’aquest tipus que fan del nostre poble un lloc millor per a viure”.

AJUNTAMENT DE LES ALQUERIES

Comparteix

Icona de pantalla completa