Diari La Veu del País Valencià
Alberic recapta 2.523 euros en la carrera contra el càncer
La participació de més de 840 persones, gairebé el doble que en l’edició de l’any passat, va permetre que la marxa solidària contra el càncer que es va celebrar a Alberic recaptés exactament 2.523 euros.

Es van donar cita persones de diferents racons del territori valencià, amb presència fins i tot de representants d’ajuntaments veïns, que van acompanyar els regidors i l’alcalde local, que també van voler formar part d’una prova esportiva simbòlica amb la qual s’intenta conscienciar la població sobre la gravetat del càncer i la importància de desenvolupar una vida saludable i realitzar els controls mèdics rutinaris. Amb l’aportació d’Alberic, els organitzadors del RunCáncer expliquen ja amb més de 7.000 euros recaptats, que són destinats íntegrament per a la recerca. El RunCáncer Alberic forma part aquest any del circuit valencià i suposa una marxa de cinc quilòmetres que es realitza caminant, de forma individual o en grup, fins i tot en família. Aquest any formen part del circuit vint carreres i quaranta marxes no competitives., més un esdeveniment especial a la ciutat de València.

Aquest circuit provincial, organitzat per l’Associació de Lluita Contra el Càncer de València, va tancar la seva segona edició en 2016 amb una recaptació total d’aproximadament 147.000 euros gràcies a la participació de 29.000 persones en un total d’onze carreres i vint-i-una marxes.

AJUNTAMENT D’ALBERIC

Comparteix

Icona de pantalla completa