Diari La Veu del País Valencià
Observatori per a detectar places docents sense cobrir
El sindicat CSI-F ha creat un observatori de places docents amb l’objectiu de “ajudar al fet que tots els centres cobrisquen les seues plantilles al més ràpid possible”. Per aquest motiu, ha engegat un dispositiu per a detectar totes les places no cobertes i, a continuació, transmetre-les a l’administració amb la finalitat que les incorpore a la pròxima adjudicació, la d’aquest divendres.

La Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSI-F) intenta que “el curs comence amb el professorat mínim imprescindible, sense vacants per cobrir”. Per aquest motiu s’està dirigint als centres docents per a saber si han detectat falta de personal docent. En el cas que la resposta resulte afirmativa, el sindicat pregunta per l’especialitat i si es tracta d’una vacant o d’una substitució. En aquesta última circumstància també sol·licita la data en què es va comunicar a l’Administració.

CSI-F ha habilitat, a més, el correu [email protected] perquè puguen transmetre la informació al sindicat aquells docents que detecten la manca de places per cobrir en els seus centres. Les dades recopilades i contrastades les traslladarà la central sindical a Conselleria per a tractar que l’administració les incloga en l’adjudicació del pròxim divendres.

Comparteix

Icona de pantalla completa