Diari La Veu del País Valencià
Félix Pont s’adjudica la XX Volta Popular de Gata
Fèlix Pont Chàfer es va adjudicar, amb un temps de 0:31:54, la Volta Popular de Gata en el seu 20é aniversari celebrada diumenge 12 de març.

En segona i tercera posició van arribar a meta José M. García Barragán (0:33:04), del C.A. Llebeig Xàbia i Sergi Soler Ginestar(0:33:20), C.A. Ondara.

En fèmines, la primera en entrar a meta va ser la corredora, Mª Isabel Ferrer Castell del C.A. Llebeig de Xàbia amb un temps de 37,07 minuts, seguida per Cristina Roselló Prats, del C. Multiesport Benitatxell, (0:38:37) i Anna Berglind Palmadottir, del C.A. Dianium (0:38:50).

Quant a participació, 1267 corredors van arribar a meta després de recórrer els 9,7 km de la volta.

A estos s’afegien els corredors de les categories infantils, curses que es van celebrar a partir de les 12 hores, una vegada finalitzada la prova reina.

Sénior masculí

Sénior femení

La XX Volta Popular de Gata, tercera prova puntuable per al Circuit a Peu Marina Alta 2017, ha estat organitzada pel club d’atletisme Gata amb la col·laboració de la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Gata.