Diari La Veu del País Valencià
Escàndol de familiars suposadament ‘endollats’ per Castellano
El portaveu socialista en Les Corts, Antonio Torres, ha advertit que el conseller de Justícia i Governació i secretari general del PPCV, Serafín Castellano, ha de comparèixer “immediatament i donar les explicacions oportunes” en el parlament valencià “per a aclarir l’escàndol dels 31 familiars i amics suposadament endollats”. Al seu judici, “ja no hi ha cap excusa” després de conéixer l’última querella presentada contra el conseller per suposadament haver contractat a més de 31 familiars i amics en l’Administració Pública i ha afegit que “pel bé dels valencians i per la higiene de la política ha de donar explicacions en el parlament”.

Segons Torres, “hi ha ja massa ombres de sospites sobre aquest conseller” perquè, segons ha recordat, “primer van ser les adjudicacions a l’empresa d’un amic i després van arribar les famoses caceres amb un dels subministradors de la mateixa administració”.

Per açò, ha insistit que Castellano “està obligat” a comparèixer en Comissió i donar a l’oposició una “explicació raonable” sobre aquest nou assumpte. Per al síndic socialista “ha de donar la cara i més en un moment en el qual la Comunitat lidera les xifres de desocupació de tota Espanya i, no obstant açò, ell segueix utilitzat els llocs per a col·locar als seus amics i familiars”.

Comparteix

Icona de pantalla completa