Diari La Veu del País Valencià
Les protestes impedeixen la inauguració del TRAM

EFE / Sant Vicent del Raspeig.

Un nodrit grup de manifestants, amb consignes en defensa de l’educació pública, han impedit aquest migdia l’eixida del tramvia inaugural de la Línia 2, entre Sant Vicent del Raspeig i Alacant, i en la qual estava prevista la presència del cap del Consell, Alberto Fabra.

Els manifestants, que han arribat a asseure’s sobre les vies, romanen a l’estació de la localitat de Sant Vicent del Raspeig, des d’on havia de partir aquest primer tramvia.

‘Professors interins en lluita’ i ‘Per la sanitat i l’educació pública’ són alguns dels lemes que porten els assistents a aquesta concentració reivindicativa.

Fonts de la Generalitat han informat als periodistes que es trobaven a l’estació que el trajecte inaugural “se suspenia” i que l’acte d’obertura de línia 2 del TRAM queda traslladat a l’estació de Luceros, a la ciutat d’Alacant, on assistirà Fabra.

PSPV: “Les protestes són fruit del descontent de la ciutadania enfront de les retallades del PP”

Per al diputat socialista i portaveu d’Infraestructures a Les Corts, Francesc Signes, l’ocorregut hui a Alacant, en referència a les protestes que han obligat a suspendre el viatge inaugural de la Línia 2 TRAM a què estava previst assistira el president de la Generalitat, “és una mostra més del descontent de la ciutadania. No solament de cara a aquesta obra, que porta dos anys finalitzada i paralitzada, sinó també fruit del descontent de la ciutat d’Alacant enfront de les retallades que el Consell i Fabra estan aplicant en la tot el territori”.

Sobre aquesta infraestructura, el diputat socialista ha recordat que es tracta d’una obra finalitzada fa dos anys, que ha comptat amb una inversió de 130 milions d’euros i que “la Generalitat i el Consell han sigut incapaços d’engegar-la, mentre cada dia que ha passat ens ha costat, a tots els ciutadans del País Valencià 50.000 euros”.

Comparteix

Icona de pantalla completa