Diari La Veu del País Valencià
La Mostra de Mim de Sueca estrena nova pàgina web
La 24a Mostra Internacional de Mim de Sueca, programada del 18 al 22 de setembre, estrena nova pàgina web, on ja podeu consultar tota la programació d’enguany.

Fidel a la seua identitat, el teatre gestual articularà aquesta nova edició amb una combinació d’espectacles de sala i de carrer que es desenvoluparan sota el lema ‘Treballs en grup/col·lectius de treball’. Un ‘leit motiv’ que abraçarà majoritàriament muntatges de companyies marcades artísticament pel treball en col·lectiu dels seus components, deixant palesa la importància de les sinergies humanes. Una aposta que reflecteixen muntatges com André i Dorine de Kulunka Teatre (País Basc); Show Park de Spasmo Teatre (Castella-Lleó); Maletes (La maleta d’Irati) de la companyia Jagat Mata (Madrid); El show de Mimirichi de Mimirichi Teatre de Kíev (Ucraïna); De pas de la Industrial Teatrera (Barcelona); o les estrenes d’Ingravity de Dinamics i War del Circ Gran Fele (ambdós del País Valencià).

El Circ Gran Fele estrenarà l’espectacle War

Addicional a aquest eix central, també es podrà veure un altre al voltant del qual s’agruparan espectacles de teatre gestual amb arrels en la tradició de la dansa popular i en el folklore. Un apartat que acollirà la representació de la dansa o festa cortesana del XVIII Bolero de l’Alcúdia, interpretada per la cantautora Maria del Mar Bonet i el Grup de Dansa de l’Alcúdia, amb lletra del poeta valencià Vicent Andrés Estellés. Dins d’aquest apartat, el Mim presentarà també l’obra Festar-Multi Traditional Rave Party, de la jove companyia valenciana Lluvia Horizontal, basada en les ‘danses teatrals’ de Bolívia, Xile, Itàlia, Espanya, etc.

Comparteix

Icona de pantalla completa