Un productor valencià llança un cercador de cinema en línia amb 6.700 títols

Tots els continguts als quals es pot accedir procedeixen de plataformes legals
8 setembre 2013 01:00h
EFE / València

Es tracta d'una iniciativa que compta amb el suport econòmic del Ministeri d'Educació, Cultura i Esport i la col·laboració en la seua difusió i promoció de CulturArts IVAC.

El cercador Beodee abasta tota l'oferta legal disponible a la xarxa, atès que tots els continguts als quals es pot accedir procedeixen de plataformes legals. Ha sigut concebut amb la finalitat de localitzar les opcions de continguts més competitives en concepte de qualitat i preu disponibles a internet, de manera que l'usuari únicament abona l'import corresponent al títol seleccionat en el moment de la seua adquisició.

En cada resultat de cerca apareixen diverses alternatives de preu i d'aquesta forma l'usuari pot seleccionar l'oferta que més li convinga. La plataforma funciona també com una xarxa social, doncs l'usuari en registrar-se té la possibilitat de guardar, ordenar i compartir les seues preferències de pel·lícules en el seu perfil.

Carles Pastor considera que "Beodee contribuirà, sens dubte, en la lluita contra la pirateria oferint una alternativa legal i a un preu assequible que s'ajuste a les necessitats dels milers de persones que ara descarreguen pel·lícules de forma il·legal".
 
next