Diari La Veu del País Valencià
Simat de la Valldigna – Comissió d’investigació sobre els camps i jardins del Monestir
Convocada la Comissió d’investigació sobre els camps i jardins del Monestir

Es convoca a petició de Joan Serra, regidor d’Esquerra Republicana de Simat

Durant el Ple de novembre, el regidor Joan Serra, va sol·licitar la creació d’una Comissió d’Investigació de la gestió dels jardins i camps del Monestir. Posteriorment, ho demanava per escrit, tot per aclarir informacions falses aparegudes en diferents mitjans. En el Ple de desembre es va acordar la seua creació.

La Comissió d’Investigació(Comissió Especial No Permanent) es constituirà el proper dilluns, 12 de gener, a les 18,30 hores a l’ajuntament.

Monestir de Santa Maria de la Valldigna(Simat de la Valldigna)

Estan convocats tots els regidors i regidores que formaran part.

Els objectius d’aquesta és estudiar, analitzar i dictaminar sobre les activitats agrícoles dels bancals i jardins que es troben dins del recinte del Monestir i aclarir les despeses i ingressos que se’n deriven des de la campanya 2007 fins a la del 2014.

D’entre els seus membres, es designarà un instructor o instructora, qui dirigirà i coordinarà els treballs d’investigació.

Un funcionari ha estat assignat com a secretari i tindrà l’assessorament de l’advocat de l’Ajuntament.

S’acordarà la periodicitat de les reunions.

Es demanarà la documentació necessària així com la compareixença de persones davant la Comissió.

Esquerra espera que la Comissió clarifique les desafortunades i malintencionades informacions que s’han escrit i manifestat en relació a aquest tema. Malgrat haver documentació que avalava les falsedats d’aquestes, no ha hagut cap rectificació per part de l’actual equip de govern, cosa que ha provocat que Esquerra recolzara la creació d’aquesta Comissió i manifestara el suport incondicional al nostre regidor, Joan Serra.

Comparteix

Icona de pantalla completa