Diari La Veu del País Valencià
Educació abona 15,7 milions en ajudes per a llibres a les famílies i llibreters
EFE / València.

La Conselleria d’Educació ha abonat aquest divendres un total de 15,7 milions d’euros en ajudes per a llibres de text, dels quals 11,1 estan destinats a famílies i 4,6 a llibreters, segons ha informat la Generalitat.

Amb aquest pagament, en aquests moments quedaria pendent per abonar als centres educatius l’equivalent a uns cinc o sis mesos de mitjana de despeses de funcionament.

La Generalitat ha mostrat el seu desig perquè al començament de curs la “normalitat impere en el sector educatiu”, i el departament d’Educació està “centrat a fer efectiu el pagament d’ajudes pendents”.

Sobre la convocatòria de noves ajudes per a l’adquisició de llibres de text, la consellera d’Educació, Cultura i Esport, María José Catalá ha apuntat aquesta setmana que “no resulta coherent fer noves convocatòries sense abonar les ajudes que hi ha pendents”.

No obstant açò, ha anunciat que prepara una partida per a “situacions de major dificultat” i que cap família es veja impossibilitada per a comprar els llibres a l’inici de curs.

Comparteix

Icona de pantalla completa