El col.legi Gómez Navarro de Novelda recupera la normalitat després de la caiguda d’un arbre

Les classes se suspengueren dilluns passat i va afectar a 70 alumnes
22 gener 2013 01:00h
EFE / Novelda

El col.legi Gómez Navarro de Novelda  ha recuperat l’activitat docent en totes les aules després que  foren suspeses unes quantes classes -amb un total de 70 alumnes-  després de la caiguda, el passat cap de setmana, d’una branca d’un arbre al centre com a conseqüència del fort vent.

Esta branca, d’unes quatre tones de pes, va caure sobre un dels patis del col•legi i va afectar parcialment la teulada d’un aulari, segons han informat fonts municipals.

A fi d’evitar possibles accidents i permetre el treball de les brigades municipals, la direcció del centre i la Regidoria d’Educació van optar per suspendre les classes en tres cursos d’Infantil i un de Primària.

Els treballs realitzats per les brigades han consistit en la retirada de més de 4.000 quilos de llenya i l’eliminació de "qualsevol indici de perillositat" per la  canalera de fibrociment que es va trencar de la teulada de l’aulari.

El regidor d’Educació, Valentín Martínez, ha informat de què l’àrea de Medi Ambient procedirà la setmana que ve a "la poda i neteja dels pins existents en este centre" per alleugerir el pes i previndre la caiguda de branques per forts vents.

La mitja dotzena d’arbres que alberga el pati d’este col•legi, el més antic de la població, daten de fa uns 80 anys i són d’un gran port, han explicat les mateixes fonts.

next