Diari La Veu del País Valencià
Una campanya a Torrevella recapta més de 300 quilos d’aliments
EFE / Torrevella.

La campanya ‘La suma de l’esforç de tots significa ajuda’, engegada el passat mes de juny pel departament de Salut de Torrevella, ha aconseguit recaptar més de tres-cents quilos d’aliments per a associacions i col·lectius locals.

En un comunicat, la Generalitat ha informat que els aliments han sigut donats pels pacients i professionals del Departament de Salut durant els tres mesos de juny, juliol i agost.

Aquesta campanya solidària estava orientada a contribuir en la cobertura de les necessitats bàsiques de famílies amb pocs recursos de la localitat que, en pocs dies rebran els aliments.

Les associacions seran les encarregats de fer aplegar l’ajuda fins a aquelles famílies que més ho necessiten, tal com han fet en altres campanyes desenvolupades pel mateix departament i s’encarregaran de la distribució dels aliments entre el cens de famílies amb falta de recursos.

Els aliments, una vegada classificats per categories i grups objectiu de destinació, seran lliurats de manera directa a aquells nuclis familiars amb aquest tipus de necessitats.

La implicació dels pacients i professionals del centre amb aquesta necessitat representa tota una mostra de solidaritat que ha permès recol·lectar aliments no peribles com llegums, arròs, conserves, oli, pasta, llet i altres productes necessaris per a poder desenvolupar una alimentació saludable.

Comparteix

Icona de pantalla completa