Fem un esforç per que continue en flor la primavera valenciana

Queden 6 dies de Verkami, encara pots participar i assistir al concert
23 gener 2013 01:00h
RedactaVeu / València

Després d'un any de les protestes i la repressió als carrers de València, ens trobem en un impàs molt delicat, no ens podem oblidar de tot el que va passar i de tot el que està passant. S'ha de fer un pas endavant i mantindre viva la flor que va nàixer entre les porres i els llibres d'aquells dies de febrer.

El dimecres passat vam assistir a la lectura d'un manifest a les portes del Institut Lluís Vives, on convidaren a tot el món al concert del 15 de febrer per mantindre viu l'esperit de la primavera valenciana, i així poder recollir fons i donatius per a poder fer front a les despeses d'uns 70 expedients sancionadors i 30 judicis pendents de persones que, en l'àmbit de l'Assemblea Global del Lluís Vives, han manifestat lliurement la seua voluntat que siga l'Associació Jurídica Primavera Valenciana qui porte la seua defensa jurídica davant els Tribunals.

La iniciativa del concert naix amb un projecte de micomecenatge (crowdfunding) a la plataforma Verkami, on cadascú tria la quantitat que vol aportar, en aquest cas pot anar dels 10€ fins els 50€ i amb la possibilitat de fer una aportació especial com a llotja solidària, de 600€.

Per això, a la redacció de La Veu del País Valencià hem decidit de participar i fer una aposta personal per aquest projecte, fent dues aportacions, que ens permetran d'assistir a la celebració de l'aniversari i fer un seguiment de tot l'esdeveniment.

La societat necessita veus al carrer que diguen prou a tot aquest desficaci en el que ens han clavat alguns polítics egocèntrics i amants dels diners d'un poble treballador.

Alcem les nostres veus i diguem prou, per una primavera en flor, recordem aquelles paraules de la cançó que ens deien, Cal que neixin flors a cada instant.

next