Diari La Veu del País Valencià
Més de 1.200 persones s’han inscrit per a participar en la cadena humana a Vinaròs
Castelló / Europa Press

L’Ajuntament de Vinaròs ha informat que es tallarà a partir de les 13:00 hores la N-340 en direcció a Barcelona, en el punt que entronca amb la N-238, perquè així es puguen desviar els turismes i camions per aquest últim vial.

Lluís Batalla, portaveu de la plataforma, ha assenyalat que la ‘via valenciana’ es fa “perquè evidentment no hi ha cap tipus d’argumentació, de les que ha donat el ministeri de l’Interior, que puga fer repensar-nos que la lògica els empara”. “És senzillament que no volen que es faça ni la ‘via valenciana’ ni ‘via la catalana'”, ha afegit.

Segons el portaveu, “saben perfectament que no hi haurà trànsit a la Nacional 340 en aquest punt, perquè a la una el trànsit d’aquesta carretera es tallarà a Catalunya”, per la qual cosa s’ha preguntat “on estarà la perillositat circulant camions, cotxes i caminant gent”.

Alhora, Batalla ha comentat que “nosaltres estarem, però no a l’exili, estarem dins del nostre país perquè tenim el dret a expressar-nos com a valencians, com aquelles persones que diuen que no podem”.

Comparteix

Icona de pantalla completa