Diari La Veu del País Valencià
Castellano: “L’oposició dóna suport a cadenes independentistes perquè no creuen en esta terra”
Europa Press / València

El titular de Justícia i Governació ha mostrat respecte “total i absolut” a la justícia. “El que no pot ser és que esta siga bona o mala segons li convé a un”, ha matisat. Castellano ha insistit que “sempre cal respectar les seues decisions i acatar-les amb el màxim respecte possible, es decidisca el que decidisca”.

De tota manera, Castellano ha aclarit que una qüestió és el tràmit de l’autorització administrativa i una altra és el pla polític. “Ens hem pronunciat d’una forma clara i contundent. La Comunitat Valenciana i el Consell en cap moment està per a trencar la unitat d’Espanya i ni per projectes independentistes”, ha repetit.

Castellano no entén que l’oposició done suport a aquestes qüestions i per això ha posat com a exemple que aquest dimarts al ple de la Diputació de Castelló, el grup popular va presentar una moció defensant les senyes d’identitat i condemnant la ingerència de la cadena humana a favor de l’independentisme que “el PSPV va votar en contra i va votar a favor d’esta cadena humana que ha d’arribar a Vinaròs, i fins i tot Compromís també com a soci del tripartit”.

“Allà ells i Ximo Puig es retrata per estar de soci amb aquells que donen suport a l’autodeterminació, a l’independentisme i a la falta de respecte als Estatuts d’Autonomia i a la Constitució”, ha destacat.

Comparteix

Icona de pantalla completa