Diari La Veu del País Valencià
En llibertat els 2 detinguts pels incidents de la cadena humana a Vinaròs
València / EFE

Un dels detinguts, segons fonts del Ministeri de l’Interior, és Alfons López Tena, exdiputat de Solidaritat Catalana per la Independència en el Parlament de Catalunya.

En les diligències realitzades per la Guàrdia Civil, que ja han sigut remeses al jutjat de Guàrdia de Vinaròs, als detinguts se’ls imputa l’autoria d’un delicte de desobediència als agents de l’autoritat.

La posada en llibertat s’ha realitzat sobre les 19:30 hores, ja que els detinguts han sol·licitat l’assistència d’advocat i s’han negat a declarar davant la Guàrdia Civil.

Fonts de la investigació han indicat que la titular del jutjat d’instrucció número 3, que hui estava en funcions de guàrdia, ha citat a declarar demà els dos imputats.

Els incidents s’han produït al voltant de les 17:40 hores de hui quan un grup de participants en la cadena humana han intentat anar més enllà del punt quilomètric 1.058 de la N-340, fins on estava autoritzada la marxa, i agents de la Guàrdia Civil els han indicat que abandonaren la carretera.

En eixe moment, els dos participants després detinguts s’han enfrontat als agents, han proferit crits i els han espentejat, al mateix temps que un d’ells els reptava perquè el detingueren.

Comparteix

Icona de pantalla completa