Diari La Veu del País Valencià
Espai Rambleta reivindica la cultura de la bicicleta aquest dissabte
Europa Press / València

“Intentem que no siga sols un esdeveniment festiu. Volem que es genere també un debat sobre la mobilitat urbana”, apunta Gemma Sastre, directora de l’Espai Rambleta.

La banda sonora de la BiciFesta la posarà el concert, a les 20:30 h, de Lorena Álvarez. L’artista reivindica la tradició cultural d’una manera molt clara: la cançó popular, encara sense poder obviar el fet d’estar en ple segle XXI.

Potser d’ací la clau de la seua acollida, de la curiositat que ha despertat i de la ràpida connexió que ha aconseguit amb el públic (Nacho Vegas o Julieta Venegas es declaren entre els seus cada vegada més nombrosos seguidors). Registres com la jota -en les seues diverses variants-, els idil·lis, el pasdoble, la música sefardita o, sense anar més lluny, les revetlles dels pobles, són la influència d’unes composicions sorprenents.

La BiciFesta comptarà també amb la projecció, a les 19 hores, de la pel·lícula documental ‘Ciao Pirla!’. A més, hi haurà exhibicions de BMX (amb rampes a disposició del públic aficionat a les acrobàcies en bici), tallers de reparació de bicicletes, mercat, ruta per Sant Marcel·lí, xerrades sobre educació viària, i circuit per als més petits.

La BiciFesta té la col·laboració de: Senatibikes, Biciescuela, Valencia en bici, Vici de bici, La Bicileteria, Blackmaster, Biciartetaller, Electrik Bikes, Girls on wheels, Lavelocity, Alternative Sports Events.

Comparteix

Icona de pantalla completa