Diari La Veu del País Valencià
“Cap imposició de la força dels vots de les majories en les Primàries”
RedactaVeu / Castelló de la Ribera

Vora 200 persones s’acostaren a la Cambra Agrària de Castelló de la Ribera per a preguntar i escoltar la diputada de Compromís, Mònica Oltra, en un acte organitzat per la coalició local Gent de Castelló-Esquerra-Compromís. Un acte on el públic assistent va poder preguntar a la diputada sobre la situació econòmica, social, cultural i política del País Valencià.

Però la pregunta estrella va venir al final de l’acte de la mà de Lluís Piqueras quan li va qüestionar a la diputada si estava d’acord amb unes primàries en Compromís sense quotes.

Oltra no se’n va eixir del guió d’allò ja dit en públic per ella mateix i recalcà que les candidatures de Compromís han de reflectir “la pluralitat en les llistes, no sobre la força, sinó sobre el diàleg”.

“Crec, i és la meua opinió personal, que és important que no hi haja una imposició de la força dels vots de les majories, com ho defense també a les institucions”, va explicar, per afegir que “tot el món ha de participar en les Primàries”.

En una altra pregunta sobre la gestió de Rita Barberà, ella ja va apostar per Joan Ribó com a “alcalde”, el que reitera que Oltra serà candidata a les Primàries i va repetir que es presentarà “on faça falta”.

Per altra banda, Mònica Oltra afirmà que si el PP no té majoria, encara que isca UPyD, “l’esquerra governarà el País Valencià”, i que “ja hi haurà temps d’enllestir el projecte alternatiu”.

També Oltra diu que Compromís no morirà d’èxit “si les coses es fan bé, si diem la veritat a la gent, si renunciem al poder sobre els altres, i crec que estem en el bon camí”.

El públic també va preguntar sobre temes econòmics, socials, d’educació, polítics….

Mònica Oltra va acabar l’acte, rebent una gran ovació per part del públic, refermant que és un fenomen mediàtic sens dubte.

Comparteix

Icona de pantalla completa