Diari La Veu del País Valencià
Puig: “Fabra és cínic per demanar austeritat mentre puja el dèficit públic”
EFE / Morella

Després de realitzar una visita al parc d’energia fotovoltaica de Morella, Puig ha afirmat que “Fabra ja ha demostrat que és incapaç, però ara a més ha demostrat que és un cínic. Com pot dir que defensa els interessos del País Valencià quan ha deixat perdre 500 milions i 10.000 llocs de treball?”, en referència a les repercussions econòmiques que haguera tingut la reforma de l’estatut que el PP va rebutjar al Congrés.

El dirigent socialista s’ha preguntat també: “Com pot dir (Fabra) que el seu govern és auster quan el sector públic valencià ha perdut 900 milions d’euros?, com pot dir que lluita contra la corrupció quan té en el PP més de 150 imputats relacionats en casos de corrupció?”.

Puig ha insistit que “totes les retallades que s’estan duent a terme no impliquen que estiguem baixant el deute, sinó que signifiquen que encara tenim 900 milions d’euros de dèficit en les empreses públiques”.

Puig ha incidit que el sector públic valencià “que ha expulsat molts treballadors, té encara quasi 1.000 milions d’euros a l’any de pèrdues”. Quant a les dades globals sobre les finances de la Generalitat, el líder dels socialistes valencians ha posat l’accent que “de nou liderem el deute de qualsevol comunitat autònoma”.



“Si Fabra vol defensar de debò els interessos del País Valencià el que ha de fer és defensar-lo a Madrid, i allí fins a tres vegades ha dit que no. Fabra se sotmet a l’interès de Rajoy i no defensa el dels valencians”, ha recalcat.

Puig s’ha referit també a la proposta del PP de reduir el nombre de diputats en Les Corts i ha comentat que “no és possible entendre que mentre s’està parlant d’una disminució de 20 diputats, que serien uns 700.000 euros d’estalvi, Fabra tinga més assessors que Camps”. Ha apuntat que “si vol, ho té fàcil: que elimine primer els qui anomena a dit i no als qui anomenen els ciutadans. Diputat pot ser qui es presenta en una llista electoral i siga votat, però assessors de Fabra són només els qui ell ha dit”.

Comparteix

Icona de pantalla completa