Diari La Veu del País Valencià
Demanen oposicions per a inspector d’Educació per a acabar amb el 30% d’interins
RedactaVeu / València

La Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSI·F) assenyala en el seu escrit que “durant els dos últims cursos s’ha produït un elevat nombre de jubilacions dins del Cos d’Inspecció Educativa”. També explica que aquesta circumstància “ha provocat un augment en la xifra d’inspectors accidentals, que ha arribat a sobrepassar el percentatge recomanable que arrepleguen tant la normativa estatal com el marc europeu”.

CSI·F explica que la falta de relleu generacional se suma al factor que “els inspectors tenen cada vegada més treball burocràtic i administratiu, la qual cosa els impedeix poder atendre adequadament els centres de la seua adscripció”. Davant aquesta tessitura la central sindical reclama reduir aqueixos centres d’adscripció i augmentar el nombre de llocs actuals d’inspecció.

La central sindical, per aquest motiu, ha presentat davant Conselleria d’Educació la petició “d’una convocatòria concurs-oposició per al Cos d’Inspecció Educativa per a realitzar-la durant el curs escolar 2013/14”. Aquesta circumstància hauria de produir-se “al marge de l’oferta que s’ha de realitzar per a la resta de cossos docents”.

Comparteix

Icona de pantalla completa