Diari La Veu del País Valencià
La Biblioteca Municipal amplia l’horari
La Biblioteca Municipal amplia l’horari a partir del pròxim dilluns dia 30 de gener

Els usuaris de la biblioteca municipal podran disposar d’este servei a partir de les 9 del matí per atendre les demandes dels veïns de Tavernes.

L’Ajuntament de Tavernes, a través de la Regidoria de Cultura, ha decidit ampliar l’horari de la biblioteca una hora i, així, prestar un millor servei durant tot l’any.

D’esta manera, els estudiants i els usuaris podran utilitzar un espai adequat per a l’estudi a partir de les 9 del matí. La Biblioteca obrirà de dilluns a divendres, de matí de 9 a 13:30 hores, i de vesprada de 15:30 a 20 hores.

Esta era una demanda dels veïns de Tavernes que ara s’ha posat en marxa. La regidora de Cultura, Encar Mifsud, ha assenyalat que “amb esta mesura volem cobrir les necessitats dels ciutadans de Tavernes que utilitzen la biblioteca durant tot l’any. Per als estudiants, ampliar una hora de matí obrint les portes a les 9, els suposa un gran benefici”.

En època d’exàmens la biblioteca continuarà tenint un horari especial per facilitar i donar un servei més ampli als estudiants del municipi.

Comparteix

Icona de pantalla completa