Diari La Veu del País Valencià
L’Ajuntament de Tavernes convoca una nova assemblea ciutadana
L’acte, on es tractaran les inversions més importants del pressupost del 2017 i es mostrarà la situació actual de la piscina coberta amb un reportatge gràfic, entre altres temes, serà el dia 16 de febrer en la Casa de la Cultura a les 20 hores.

L’equip de govern de l’Ajuntament de Tavernes ha convocat de nou una assemblea ciutadana amb l’objectiu de reunir els veïns de la ciutat per a informar sobre determinats temes d’interès.

Durant esta reunió, els ciutadans podran conèixer de primera mà qüestions importants com les inversions previstes en els pressupostos del 2017. A més, s’analitzarà l’estat actual de la piscina municipal i de les seues instal·lacions amb imatges recents de l’interior del recinte. El col·lector de la platja serà altre dels punts a tractar, on s’explicaran els passos que s’han donat en este projecte.

L’alcalde de Tavernes, Jordi Juan, ha assenyalat que “seguim en la línia de donar a conèixer de primera mà els temes que afecten tota la ciutadania, donant veu als nostres veïns, en un acte de transparència i proximitat”.

En la reunió també es tractaran les conclusions a què es va arribar en les reunions de barri per a acordar amb els veïns el Pla d’Inversió de la Via Pública, que recull les dos actuacions més importants que necessita cada zona.

Finalment, es dedicarà un espai a precs i preguntes en què s’obrirà un torn de paraula perquè els assistents puguen aclarir els dubtes que plantegen.

Comparteix

Icona de pantalla completa