Diari La Veu del País Valencià
Tavernes augmentarà el personal de Serveis Socials
L’Ajuntament de Tavernes augmentarà l’equip de personal del Departament de Serveis Socials

Tenint en compte la realitat social de Tavernes i la nova assignació de competències de l’Ajuntament per part de la Generalitat en matèria de Serveis Socials, es contractaran tres professionals a temps complet i un a mitja jornada de les borses de personal de què ja disposa l’Ajuntament.

L’Ajuntament de Tavernes va aprovar en el ple celebrat anit, dia 6 de febrer, la declaració de Serveis Socials com a essencials, prioritaris i de caràcter necessari, una adhesió a la proposta de la Generalitat per a millorar la prestació d’estos serveis.

La regidora de Serveis Socials, Noèlia Alberola, va explicar que “el servei requerit és objectivament indispensable i necessari per poder satisfer les necessitats bàsiques de la vida personal o social dels particulars. La finalitat de Serveis Socials Generals és promoure el desenvolupament de l’individu i dels grups en què s’integra”.

Amb esta nova consideració del servei, l’Ajuntament de Tavernes augmentarà l’equip base de personal de Serveis Socials en tres professionals més a temps complet (un psicòleg, un treballador social i un educador) i un a mitja jornada (auxiliar administratiu). Tot atenent els paràmetres poblacionals i l’estudi realitzat per la Conselleria de Polítiques Inclusives, després d’analitzar la documentació facilitada pel mateix departament.

L’alcalde de Tavernes, Jordi Juan, va assenyalar que “les polítiques que es duen a terme des del Consell és dotar els Ajuntaments de més funcionaris per atendre estos serveis amb dos objectius molt clars: per una banda, millorar l’atenció al ciutadà i millorar estos serveis, i per altra banda, que serveis que històricament havien sigut prestats pels Ajuntaments a través d’empreses externes o fundacions, ara siguen prestats, atesos i tramitats per empleats públics, per la naturalesa dels expedients que gestionen”.

L’Ajuntament de Tavernes per a la prestació del servei i les noves contractacions rebrà una subvenció de la Generalitat de 228.000 euros.

Comparteix

Icona de pantalla completa