Diari La Veu del País Valencià
Nova edició de les Rutes Turístiques Entre Comarques
Tavernes participa en la nova edició de les Rutes Turístiques Entre Comarques

El dia 26 de març, tots els turistes i participants de les Rutes Turístiques faran una ruta a la cova del Bolomor, on es realitzaran els tallers didàctics de foc i talla lítica amb sílex.

Les Rutes Turístiques Entre Comarques és un programa de visites turístiques guiades per les comarques de la Safor, la Vall d’Albaida, la Ribera Alta i Baixa i, enguany, també la Costera i la Canal de Navarrés, amb les quals es dóna a conèixer la cultura, la història, la gastronomia i les tradicions de cada municipi.

El programa de visites disposa de 34 rutes, entre les quals hi ha la ruta a la cova del Bolomor a Tavernes. Els visitants es concentraran en l’entrada principal del poliesportiu municipal a les 10:30 del matí i començaran l’itinerari on gaudiran d’una visita guiada al jaciment prehistòric i dels tallers didàctics que s’hi duen a terme. El preu de l’activitat serà de 4 euros per persona.

El dia 25 de juny tindrà lloc la Segona Trobada Entre Comarques a Corbera per acomiadar este programa de rutes.

En els punts d’informació turística de les mancomunitats participants i en les seues pàgines web es pot trobar més informació. http://www.mancomunitat-safor.es/ca/report/rutes-turistiques-entre-comarques-arriben-safor-0

Comparteix

Icona de pantalla completa