Diari La Veu del País Valencià
Tavernes celebra el Dia Internacional de la Dona
L’Ajuntament de Tavernes, a través de la Regidoria d’Igualtat i la Regidoria d’Esports, ha organitzat dos dies d’actes culturals i esportius per tal de commemorar el dia 8 de març, Dia Internacional de la Dona.

La Casa de la Cultura serà l’escenari dels actes del dia 2 de març. A partir de les 17:20 hores hi haurà Art Viu al Carrer, on l’artista Cristian Miñana començarà un quadre de Frida Kahloque acabaran els alumnes del taller del centre del dia. A més, els veïns de Tavernes podran pintar en homenatge a les dones i per la igualtat en els panells que es muntaran en la plaça de l’Escriptor Rafael Chirbes.

El vestíbul de la Casa de la Cultura acollirà l’exposició a gran escala de biografies de dones rellevants en la història. I en el soterrani tindrà lloc el monòleg “De categoria internacional”, a les 20 hores.

El divendres dia 3 de març centrarà els actes esportius:dos partidesde raspall, una de dones aficionades i una altra de categoria professional en el trinquet del poliesportiu municipal.

La cursa de la dona “Corre per la igualtat i contra la violència de gènere”efectuarà el tret d’eixida a les participants a les 19:30 hores des de la plaça Major. Hi haurà un dorsal zero, voluntari, a favor de l’Associació Dorotea d’ajuda i suport a les víctimes de violència de gènere, situada a Sueca, i que atén dones de tota la Valldigna.

A la cursa, lligada a la campanya de conscienciació contra la violència de gènere “No és No”, hi assistiran el secretari autonòmic d’Igualtat i Polítiques Inclusives, Alberto Ibáñez Mezquida, i la diputada de Turisme, Pilar Moncho, que donaran a conèixer el guanyador del concurs de dibuix “Dibuixant per la igualtat”.

Comparteix

Icona de pantalla completa