Diari La Veu del País Valencià
Solució per als problemes dels camins del Tancat i de la Séquia de la Bova
L’Ajuntament demana a la Confederació Hidrogràfica del Xúquer un acord per a solucionar els problemes dels camins del Tancat i de la Séquia de la Bova

Este matí, l’alcalde de Tavernes, Jordi Juan, i diversos regidors de la corporació s’han reunit amb tècnics de la Confederació Hidrogràfica del Xúquer per a mostrar-los in situ el greu problema dels camins del Tancat i Séquia de la Bova.

L’Ajuntament de Tavernes vol buscar una solució davant l’aparició de solsides en els vials paral·lels al riu Vaca i la séquia de la Bova que afecten els camins de la zona del Tancat i adjacents.

Hui, l’alcalde i un tècnic municipal s’han reunit amb els propietaris de les terres afectades per a recollir de primera mà les seues inquietuds i veure la problemàtica sobre el terreny.

Després d’este contacte, Jordi Juan i diversos regidors de la corporació s’han reunit amb tècnics de la Confederació Hidrogràfica del Xúquer per a mostrar-los in situ el greu problema que existeix en els camins del Tancat i de la Séquia de la Bova, que impedeixen als propietaris de les terres poder collir la fruita.

Cal recordar que un estudi geotècnic va determinar que els marges del riu Vaca i de la séquia de la Bova s’han desplaçat i han clavillat els camins. El mateix informe descarta la solució d’un mur de formigó i de pedra d’escullera perquè es col·locarien en el ferm que a hores d’ara és inestable. Per tant, el que caldria seria fer primer un bon fonament per poder reparar el camí i que els camions hi puguen circular de manera segura.

Això és el que l’Ajuntament vol aconseguir arribant a un acord amb la Confederació per assentar el llit del riu primer i, després, per arreglar i asfaltar els camins.

Comparteix

Icona de pantalla completa