Diari La Veu del País Valencià
Tavernes contracta sis peons d’obres públiques amb el Pla d’Ocupació
Este programa d’ajudes de foment de l’ocupació de la Diputació de València ha destinat a Tavernes una subvenció de 28.455 euros.

L’Ajuntament de Tavernes ha contractat 6 persones desocupades que treballaran durant 4 mesos i mig en l’obra de “Neteja i manteniment d’edificis i instal·lacions municipals”.

La Regidoria de Foment Local de l’Ajuntament, implicada en la creació de llocs de treball en Tavernes, es va acollir al Pla d’Ocupació del 2016 de la Diputació de València. Un programa d’ajudes que té l’objectiu de promoure i fomentar l’ocupació en l’àmbit local, amb l’execució d’obres o serveis d’interés general o social.

L’alcalde de Tavernes, Jordi Juan, va conèixer ahir de primera mà les tasques que duen a terme i les inquietuds de les persones que han sigut contractades per este i altres programes d’ocupació. Jordi Juan va assenyalar que “continuarem adherint-nos als plans d’ocupació que promouen les administracions competents i invertirem en estos plans per tal de fomentar l’ocupació a Tavernes”.

En concret, el municipi de Tavernes ha resultat beneficiat d’una subvenció de 28.455 euros de la Diputació. L’Ajuntament aportarà 1.500 euros de fons propis per a la quitança, l’equipament i la revisió mèdica de les persones seleccionades.

Comparteix

Icona de pantalla completa