Diari La Veu del País Valencià
Col·laboració per posar a punt les platges de Tavernes
L’Ajuntament de Tavernes i l’Agència Valenciana de Turisme col·laboren per posar a punt les platges de Tavernes

L’alcalde de Tavernes, Jordi Juan, i regidors del govern, s’ha reunit amb el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, a l’ajuntament de Tavernes.

L’Ajuntament de Tavernes i l’Agència Valenciana de Turisme col·laboraran en les actuacions necessàries, i dins les seues competències, per tal de posar en marxa els serveis de platja de Tavernes el més prompte possible.

L’alcalde de Tavernes i regidors del govern han rebut el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, i el seu equip. En la reunió s’han tractat els problemes de les platges de Tavernes com a conseqüència del temporal.

Jordi Juan ha transmès al secretari autonòmic la seua preocupació per la regeneració de les dunes i l’aportació d’arena a la platja de la Goleta que va prometre Costes de l’Estat a l’Ajuntament de Tavernes.

L’Agència Valenciana de Turisme garantirà la reposició i condicionament de les infraestructures lúdiques i esportives, així com els serveis a les platges de Tavernes perquè els veïns i els turistes puguen disfrutar de les platges quan arribe la Setmana Santa.

L’alcalde, Jordi Juan, ha agraït la implicació de l’Agència Valenciana de Turisme i ha assenyalat l’esforç que des dels Ajuntaments, la Diputació i la Generalitat s’estan fent a les platges valencianes perquè tornen a la normalitat.

Comparteix

Icona de pantalla completa