Diari La Veu del País Valencià
Èxit de la XVI edició de la Cursa de la Dona a Tavernes
La XVI edició de la Cursa de la Dona a Tavernes ha comptat amb quasi 500 participants

Les dones van córrer ahir “Per la igualtat i contra la violència de gènere”, amb dorsals cero a benefici de l’Associació Dorotea, d’ajuda i suport a les víctimes de violència de gènere, que atén dones de tota la Valldigna.

La XVI Cursa de la Dona “Corre per la igualtat i contra la violència de gènere” es va celebrar ahir de vesprada i va acollir al voltant de 500 participants.

Enguany, les dones han tornar a mostrar la seua faceta més solidària, ja que es va posar a disposició de les participants els dorsals 0, la recaptació dels quals anirà destinada a l’Associació Dorotea, d’ajuda a les víctimes de violència de gènere.

L’acte va estar organitzat per la Regidoria d’Esports i la Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Tavernes i va comptar amb la presència del secretari autonòmic d’Igualtat i Polítiques Inclusives, Alberto Ibáñez, i la diputada de Turisme, Pilar Moncho, que van voler donar suport a l’acte.

L’alcalde de Tavernes, Jordi Juan, la regidora d’Igualtat, Noèlia Alberola, i el regidor d’Esports, Josep Llàcer, també hi van estar presents, tant a la cursa com a les dos partides de raspall femení que es van disputar al trinquet municipal.

“Hem viscut un ambient festiu, però també reivindicatiu. Ha sigut un clamor per la igualtat i un rebuig del masclisme, i ho hem fet amb dos esdeveniments esportius com les partides de pilota i la cursa de la dona, que cada any acull a més gent. Continuarem treballant per combatre esta xacra social, implicant a tota la ciudadania”, ha assenyalat Jordi Juan.

En acabar la cursa va tindre lloc el lliurament dels premis del Concurs “Dibuixant per la Igualitat”. L’alcalde de Tavernes, la regidora d’Igualtat, el regidor d’Esports, el secretari autonòmic d’Igualtat i Polítiques Inclusives i la diputada de Turisme, van repartir els premis. La guanyadora va ser Ana Espí Vercher i, a més de rebre un llibre electrònic, el seu dibuix serà el cartell del Dia de la Dona per al 2018.

Comparteix

Icona de pantalla completa