Diari La Veu del País Valencià
Per fi començaran les obres dels dos solars dels carrers Sant Josep, Sant Pere, Divina Aurora i Papa Joan XXIII
La Sareb comunica a l’Ajuntament que prompte començaran les obres per a soterrar el cablatge elèctric dels dos solars dels carrers Sant Josep, Sant Pere, Divina Aurora i Papa Joan XXIII

L’Ajuntament va ordenar al propietari dels solars que enterrara les línies aèries de baixa tensió i, vist que no va complir l’ordre d’execució, va iniciar l’expedient sancionador i li va imposar la primera multa coercitiva.

La Societat d’Actius Procedents de la Reestructuració Bancària SA (Sareb) ha informat a l’Ajuntament de Tavernes que ha adjudicat les obres a una empresa que farà els treballs de soterrament de la xarxa de pals i cablatge elèctric dels dos solars dels carrers Sant Josep, Sant Pere, Divina Aurora i Papa Joan XXIII.

Això ha sigut després que l’Ajuntament imposara a Solvia, la comercial gestora dels solars, una primera multa coercitiva per import de 3.670 euros, pels dos solars. En els darrers anys el consistori ha fet gestions perquè els diversos propietaris que han tingut els solars retiraren els pals de fusta que ocupaven la via pública i dificultaven la mobilitat per les voreres.

L’Ajuntament de Tavernes, interessat a posar una solució al perill que suposa els cables elèctrics dels dos solars propietat de la Sareb i Solvia, després de descartar el trasllat dels pals dins dels solars, va iniciar a principi de legislatura l’expedient administratiu per a colgar les línies.

Des d’aleshores el govern municipal ha estat treballant en este tema. En el ple de novembre de 2016 l’alcalde de Tavernes, Jordi Juan, va manifestar les dificultats per trobar un interlocutor per a gestionar i que l’empresa propietària eliminara els cables elèctrics. Ara, l’Ajuntament ha rebut un comunicat amb el qual s’informa que la Sareb ha adjudicat les obres.

Un dels solars es troba als carrers Sant Josep, Sant Pere i Divina Aurora, amb una superfície de 1.353 metres quadrats, i l’altre de 2.458 metres quadrats està situat als carrers Sant Pere, Divina Aurora i Papa Joan XXIII.

Comparteix

Icona de pantalla completa