Diari La Veu del País Valencià
Tavernes firma els convenis amb les associacions i entitats locals
Enguany, s’han firmat tres convenis nous amb tres associacions locals com són l’Associació Amics del Cavall, l’Associació Cultural Bolomor i l’Animalista de Tavernes.

L’Ajuntament de Tavernes va acollir ahir de vesprada l’acte de signatura de convenis amb les entitats, clubs esportius, associacions culturals i ONG locals.

L’acte va estar presidit per l’alcalde, Jordi Juan, que va signar els convenis, acompanyat en la firma pels regidors d’Esports, Josep Llàcer, de Cultura, Encar Mifsud, i de Serveis Socials, Noèlia Alberola.

L’alcalde va assenyalar que “el teixit associatiu de Tavernes de la Valldigna és un dinamitzador i catalitzador d’una ciutat viva, moderna i alegre, i el que fa l’Ajuntament mitjançant estos convenis és posar-se al seu costat, col·laborar i ajudar totes estes associacions i clubs destinant quasi 230.000 euros”.

En total, l’Ajuntament va firmar ahir 34 convenis per al 2017 per valor de 227.248,36 euros. “Estem parlant d’una xifra més que considerable, però que pensem també que és adequada per la gran quantitat d’activitats que l’Ajuntament i estes entitats fan en benefici de Tavernes de la Valldigna”, va afegir Jordi Juan.

Enguany s’han firmat tres convenis nous amb tres associacions que ja havien estat col·laborant amb l’Ajuntament, com són l’Associació Amics del Cavall, l’Associació Cultural Bolomor i l’Animalista de Tavernes.

L’alcalde va explicar que les entitats hauran de justificar d’una manera rigorosa i en benefici de Tavernes els diners públics acordats, “som molt insistents, però estem parlant de diners públics que s’han de gastar en uns objectius molt concrets, que estan determinants en cada un dels convenis. Teniu a l’abast tot l’equip de l’Ajuntament per a ajudar-vos en la justificació”.

En acabar l’acte, tots els assistents es feren la foto de família en el saló de plens de l’Ajuntament.

Comparteix

Icona de pantalla completa