Esquerra Unida avança cap a la transparència amb una nova web

La pàgina informa de manera detallada sobre els sous de tots els càrrecs públics de la formació
23 gener 2013 01:00h
RedactaVeu / València
 
Tant Sanz com Blanco han destacat que la pàgina web demostra ʺque tots els polítics no són iguals, i que cap càrrec d’EUPV és fa ric desenvolupant la tasca de servir a la ciutadania. El nostre règim econòmic és estricte, just i digneʺ, han afirmat.
 
La pàgina informa amb detall sobre els sous de tots els càrrecs públics de la formació i especifica l’estructura de personal i els comptes de l’organització.
 
En la web afirmen que han apostat sempre per fórmules d’aprofundiment democràtic, tant a nivell intern com al si de la societat. Han sigut pioners en l’aplicació de mecanismes de limitació de mandats, incompatibilitat de càrrecs i democràcia interna. Però, hi ha una exigència de cara als poders públics -i cada vegada més ho demanda la població- en la qual a EUPV ens quedava una part de camí per recórrer com a organització, la transparència.
 
Coincidint amb la presentació per part del grup parlamentari en les Corts d’una Proposició de Llei sobre Transparència, el 15 de setembre de 2012 el Consell Polític Nacional d’EUPV va aprovar per unanimitat posar en marxa el Portal de Transparència. En la web s’ofereix tota la informació rellevant sobre els càrrecs públics i l’organització. També inclou les dades referides al seu finançament.

next