Diari La Veu del País Valencià
L’Ajuntament es reuneix amb l’Associació Dorotea
L’Ajuntament es reuneix amb l’Associació Dorotea per a col·laborar en l’ajuda a les víctimes de violència de gènere

La regidora d’Igualtat, Noèlia Alberola, i la cap del departament de Serveis Socials s’han reunit este matí amb la coordinadora de l’Associació Dorotea.

L’Ajuntament de Tavernes s’ha reunit hui amb l’Associació Dorotea per tal de posar en marxa actuacions que beneficien i donen suport a les víctimes.

La regidora d’Igualtat, Noèlia Alberola, ha agraït la implicació de l’associació en esta lluita a Tavernes i ha assenyalat que “hem agafat l’exemple de l’associació Dorotea com a grup de suport a les víctimes de violència de gènere per a crear este servei a Tavernes. A més, ens hem compromés a dur a terme diverses campanyes tant de conscienciació com de recollida d’aliments i roba per a fer-les arribar a les cases d’acollida”.

Enguany, la XVI edició de la Cursa de la Dona a Tavernes va tindre un fi solidari: “Per la igualtat i contra la violència de gènere”. Les dones que hi van participar amb el dorsal 0 ho van fer a benefici d’esta associació, que ajuda víctimes de violència de gènere i atén dones de tota la Valldigna i del Partit Judicial de Sueca.

Comparteix

Icona de pantalla completa