Diari La Veu del País Valencià
El Perellonet, el Palmar i la Devesa exigeixen transport escolar
RedactaVeu / València.

Membres de l’executiva de FAPA-València, i al capdavant la seua presidenta, Eva Grimaltos, han acompanyat representants de l’AMPA del CEIP el Saler i del Lluís de Sant Àngel a la Conselleria d’Educació per a presentar un recurs contra la resolució de beques de menjador i transport perquè “ha privat els nostres fills i filles, que cursen infantil i primària, del servei gratuït de menjador escolar que disfrutaven fins al curs 2011-2012”, expliquen representants de les AMPA.

Mares de pedanies com ara el Perellonet, el Palmar i la Devesa el Saler en representació de molts pares i mares que porten els seus fills i filles al CEIP El Saler i al Lluís de Sant Àngel després de pràcticament un any de mobilitzacions, marxes i concentracions, han decidit donar un pas més per a reivindicar i aconseguir el que consideren “un dret de l’alumnat”.

Per això, han volgut presentar un recurs a l’administració en què, a més, demanen l’abonament de les quantitats corresponents a les ajudes d’anys anteriors.

Concretament, s’ha privat del servei d’autobús l’alumnat de les pedanies que cursa educació infantil i que no tenen germans escolaritzats en primària. “Sabem d’altres pedanies del nord que sí tenen el servei de transport escolar per a infantil. És un greuge comparatiu que nosaltres no el tinguem”, subratllen des de l’AMPA.

“Són pedanies en les quals no existeix oferta educativa i concretament al Palmar i el Perellonet les escoles es van tancar per part de l’Administració, per tant, ja és hora que hi done una solució perquè els pares i mares sols volen que es garantisca el dret a estudiar de l’alumnat”, conclou Eva Grimaltos, presidenta de FAPA-València.

FAPA-València demanarà una reunió amb la inspecció educativa per a abordar la problemàtica i exigir una solució.

Comparteix

Icona de pantalla completa