Diari La Veu del País Valencià
Els jubilats de Castelló hauran de pagar per usar el bus públic
EFE / Castelló

Segons ha criticat Carreras, es tracta “d’una nova retallada que posa el economicisme per sobre dels drets socials”. Segons han confirmat fonts municipals, els jubilats pagaran 18 euros a l’any per un “Bo Or” que els permeta accedir al transport públic.

Carreras ha recordat que els jubilats van perdent poder adquisitiu any a any i ha afirmat que, a més, “aquesta no és l’única mesura per a impedir la mobilitat en la ciutat”.

La regidora d’Esquerra Unida ha afirmat que al juny de 2012 ja es va eliminar la gratuïtat del transport adaptat. Ara, ha agregat, “els 18 euros anuals que hauran de pagar els jubilats fa que el servei siga cada any pitjor i més car”.

Així mateix Carmen Carreras ha destacat que el sistema que proposa el PP “no és l’únic possible”, ja que a Castelló l’autobús va començar sent gratuït als anys 90 i açò va suposar un estímul per al seu ús”.

Per a EU, “no hi ha millor política per a descongestionar el trànsit que tenir una xarxa eficient, pública i gratuïta de transport públic”.

Comparteix

Icona de pantalla completa