El Port de Benicarló es queda sense servei de recollida de residus

Compromís es disposa a enregistrar pregunta escrita demanant explicacions al Consell
22 setembre 2013 01:00h

RedactaVeu / Benicarló.

La diputada autonòmica de Compromís i portaveu d’aquesta formació Mònica Oltra, ha preguntat per escrit al Consell pels motius de la rescissió del contracte amb l’adjudicatària del servei de neteja del Port de Benicarló com havia denunciat la Confradia de Pescadors de San Telmo de la localitat.

Oltra, ha demanat “tota la informació que ha dut al Consell a aquesta rescissió, així com quines alternatives dóna la consellera d’Infraestructures per dotar d’aquest servei al port”.

La diputada ecosocialista ha declarat que “coneixem que l’Ajuntament de Benicarló, al qual s’ha dirigit la confraria, reconeix que el Port depén del Consell, per tant poca cosa poden fer. Ara tot està en mans de Conselleria, que ha pres aquesta decisió sorprenent, a més tenint en compte que sembla no haver cap previsió de qui es farà càrrec a partir d’ara del servei de recollida”

“És un despropòsit, com la majoria d’actuacions del Govern de la Generalitat. No tenen cap línea d’actuació, canvien el criteri depenent de com s’alcen i no segueixen cap paràmetre mínimament lògic en les seues actuacions; aquesta actuació se’ns escapa, sincerament poden tindre motius per finalitzar el contracte, però sense una explicació de quins són, ni una alternativa realment creïble, el que queden és completament retratats” ha afirmat categòricament la portaveu de Compromís.
next