Diari La Veu del País Valencià
EU demanarà a Les Corts la condemna dels gestos feixistes de joves de NNGG
RedactaVeu / València

“L’últim cas l’hem conegut hui mateix a través de la premsa, en la fotografia d’un vicesecretari de NNGG de Castelló amb el braç alçat emulant la salutació feixista. Aquest tipus de comportaments són intolerables, i més encara si estan repetint-se contínuament i es donen en un partit que s’anomena democràtic. Exigim la condemna de tots els grups parlamentaris i accions immediates per part del PP per depurar responsabilitats”, demana el diputat d’EU, Lluís Torró.

Per a Esquerra Unida, l’acumulació d’aquestos gestos “és alarmant, i més quan ocorren habitualment entre joves. Llevar-li importància, com han fet fins ara alguns dirigents del PP, i no actuar pot ser signe d’una perillosa deriva ideològica”, adverteix.

El parlamentari d’esquerres ha anunciat que el seu grup parlamentari presentarà una resolució al debat de Política General de Les Corts, “perquè es tracte aquesta qüestió, es condemnen aquestes actituds i s’exigisca al PP que ature el degoteig constant d’aquestos casos”, reclama Torró.

Comparteix

Icona de pantalla completa