Compromís per Sueca -Llista per a les pròximes eleccions municipals

15 abril 2015 01:00h
CANDIDATURA DE COMPROMÍS PER SUECA
 
L'assemblea de Compromís per Sueca va aprovar per unanimitat la llista amb la qual ens presentem a les pròximes eleccions municipals.
 
Des de Compromís per Sueca ens felicitem i al mateix temps felicitem la ciutadania que ha volgut decidir la nostra llista, una llista que en els primers onze llocs està formada per la gent que es va presentar al procés de primàries. Llistes obertes a la ciutadania i amb opció de triar la persona que encapçalava la llista i també ordenar les persones candidates. La participació ciutadana en la vida política de un poble és important. Un exercici de democràcia i transparència.

Una llista feta pels ciutadans, sense quotes, sense premisses. Una llista que aporta entusiasme i  moltes ganes de treballar, una llista renovada i amb representació de tota la societat suecana, una llista jove, però amb molta experiència, una llista equilibrada i amb sensatesa, una llista amb il·lusió, amb dones i homes preparats per a dur endavant a la primera dona alcaldessa a Sueca. I ho intentarem amb esta magnífica gent. 
 
 
1 Raquel Tamarit
2  Xavi Masó
3 Vicent Baldoví
4 Pilar Moncho
5  Pau Rosselló
6  Noelia Sisteró
7   Voro Giménez
8  Isabel Jiménez
9  Raúl Ibáñez
10 Mati Pineda
11  Alfredo Planells
12  Fernando Llopis
13  Marian Ferrando
14  Pau Tomàs
15  Pepi Anaya
16 Emili Chaqués
17  Sabrina Llopis
18  Carmen Arlandis
19  Juan Fos
20  Tere Ribes
21  Josep Navarro
 
SUPLENTS

1  Miquel Talens
2  TereVerdeguer
3  Miquel Furió
 
L’opció COMPROMÍS no és ni més ni menys que votar honradesa, votar perspectives de futur, escoltar a la gent del poble des del mateix poble.

Ara estem acabant d'elaborar el programa electoral, un programa que estem fent des de la participació i la implicació de diferents sectors i associacions suecanes.

Des de Compromís, pensem que la política l'hem de fer entre tots i totes. Si cadascú de nosaltres aporta el seu granet d'arena, multiplicarem la nostra força individual. 

Ens presentem amb valentia i un somriure enorme. Volem el millor futur per a Sueca ...per això esperem que confieu amb nosaltres, nosaltres confiem amb vosaltres!!!

Compromís per Sueca


 
next