Diari La Veu del País Valencià
Propostes ciutadanes al Debat de Política General
RedactaVeu / València.

El grup parlamentari d’Esquerra Unida inclourà en la intervenció que oferirà demà la seua síndica Marga Sanz en el debat de Política General, les propostes, reivindicacions i preocupacions que ha anat recollint l’organització d’esquerres mitjançant la campanya de participació ciutadana ‘#AFabralidiria. La veu del carrer al Parlament’. “Hem comprovat que els ciutadans són coincidents en allò que els preocupa, volen respostes als impagaments, a les retallades en sanitat, en educació, en serveis socials, necessiten mesures contra l’atur, contra la corrupció… Inclourem tot allò que ens han transmés en el nostre discurs i també en les resolucions del debat”, ha anunciat Sanz.

Esquerra Unida tancarà aquesta vesprada la campanya amb dos actes simultanis a València i Alacant, amb presència dels diputats autonòmics, els quals tornaran a recollir les iniciatives ciutadanes. “Hem obert la comunicació dels valencians i valencianes amb Les Corts, que porta molt de temps tallada pel PP”, ha subratllat Sanz. La síndica d’esquerres afirma: “la participació ciutadana en la política és vital. Són els ciutadans els que han de marcar l’agenda de prioritats, cosa que no ocorre amb aquest govern, i per això hem volgut dur la veu del carrer al Parlament valencià”.

La campanya #AFabralidiria ha recollit centenars de propostes i suggerències a través de les xarxes socials, així com a través dels diferents col·lectius d’EUPV, els quals han muntat taules informatives al carrer. De la mateixa manera, Esquerra Unida també ha celebrat actes públics a les principals ciutats del País Valencià per a rebre propostes, en què han participat els cinc diputats autonòmics.

Comparteix

Icona de pantalla completa