Diari La Veu del País Valencià
Debat / Compromís: Fabra està esgotat i no genera confiança
Europa Press / València

Així ho ha assenyalat en declaracions als periodistes als passadissos de les Corts al terme de la intervenció del cap del Consell qui, segons la seua opinió, “s’equivoca” amb aquesta afirmació sobre una millora de la situació que els ha deixat “molt preocupats. Fabra s’equivoca”, ha subratllat.

Morera planteja, en aquest sentit, “com pot dir el president de la Generalitat que estem millor que l’any passat quan el nombre de desocupats és superior” i li reprotxa que “està esgotat i no genera confiança”.

Des de Compromís insisteixen que estan “molt preocupats” pel fet que “davant d’una Generalitat trencada, que ha incrementat el seu deute i que no genera cap tipus d’actuació per a superar la principal xacra, ‘la desocupació’, el president de la Generalitat diga que estem millor que l’any passat”.

Morera ha titllat d’estèril” i ple de “paraules reiteratives” el discurs de Fabra que, segons la seua opinió, mostra que “no tenim una Generalitat capaç d’actuar sobre el principal problema dels valencians, que és l’atur”.

Pel que fa a la crida al diàleg efectuada pel cap del Consell, ha dit a Fabra que “no s’escude en el diàleg per a ocultar la seua gravíssima impotència per a defensar els interessos del poble valencià en matèria de finançament i regeneració democràtica, que actue”, ha recalcat.

En la mateixa línia, li ha traslladat que “no es refugie en un fals diàleg” després d’haver “tombat” totes les iniciatives presentades per Compromís en matèria de regeneració democràtica i millora del finançament que percep el País Valencià.

Morera ha garantit que Compromís, juntament a la resta de l’oposició, “continuarà denunciant els casos de corrupció que afecten gravíssimament a la Generalitat, al Consell i al seu grup parlamentari”, i alhora oferiran “propostes útils per a eixir de la crisi davant d’un govern que no dóna respostes a les gravíssimes situacions que pateix el poble valencià”.

Comparteix

Icona de pantalla completa