Debat / Esquerra Unida opina que el discurs de Fabra "és més fum"

Anuncia que s'ha acabat el cicle del PP
24 setembre 2013 01:00h
Europa Press / València

Així ho ha assenyalat en declaracions als periodistes als passadissos de les Corts al final de la intervenció del cap del Consell, a la qual s'ha referit com "un discurs absolutament avorrit, ple de tòpics i sense cap tipus d'innovació per al futur".

Sanz opina que Fabra "està allunyat de la realitat, no trepitja terra", tenint en compte que "no és possible dir que hui els índexs són millors, quan hi ha més atur, els serveis públics estan com estan i no es paga a la gent. És un discurs que no sap el que la gent està dient", ha sentenciat.

En la mateixa línia, recalca que aquesta intervenció "reflecteix un Consell sense iniciativa, sense futur i un president que està ja esgotat, sense credibilitat", i alhora anuncia una cosa més, que “s'ha acabat el cicle del PP".

Així, la líder d'EUPV manté que "s'acaba el cicle del PP i s'anuncia un nou cicle" en què des de la seua formació volen "ser determinants de la nova situació i dels nous canvis. I això ho veurem en el debat i en els dos anys que desgraciadament ens queden de legislatura, si és que no s'avancen les eleccions autonòmiques", ha conclòs Sanz.

 
next