Diari La Veu del País Valencià
Els treballadors de Productes Lorno porten més de 5 mesos sense cobrar
RedactaVeu / Massanassa.

Aquest matí, i davant l’impagament de més de 5 mesos de salaris, els treballadors i treballadores de l’empresa Productes Lorno, S.L. s’han concentrat enfront de les portes de la fàbrica que la firma té a Massanassa.

Aquesta iniciativa de la secció sindical de FITAG UGT-PV, amb la qual es pretén obligar l’empresa a complir amb les seues obligacions i abonar la totalitat dels salaris deguts, ha sigut recolzada per la majoria de la plantilla. Aquesta concentració es veurà secundada per altres accions reivindicatives en les pròximes setmanes si no s’arribaren a solucionar de forma immediata els incompliments laborals denunciats.

L’empresa Productes Lorno, S.L., que va ser propietat d’Alberto Martí, va passar a ser participada majoritàriament al juny de 2013 per l’empresa Negocios Paso a Paso S.L., sent l’administrador únic en l’actualitat Gabriel Segura.

Des de desembre de 2012, en què va tenir lloc un ERO, que tampoc es va abonar, s’arrosseguen els deutes salarials denunciats; situació que ha portat al fet que alguns dels seus treballadors i treballadores hagen perdut habitatges i propietats, sent la situació actual de la plantilla dramàtica. “Es dóna a més la circumstància que moltes de les afectades són dones amb fills i filles en edat escolar”, denuncien des del sindicat.

Comparteix

Icona de pantalla completa