Diari La Veu del País Valencià
Massificació i manca de recursos a l’IES Ifach de Calp
RedactaVeu / Calp.

El portaveu adjunt d’EUPV en Les Corts, Lluís Torró, ha reclamat respostes i actuacions urgents de la Conselleria d’Educació davant la situació que viu l’IES Ifach de Calp, on els estudiants del mòdul de FP d’Administratiu han hagut de ser traslladats a diverses aules de l’escola infantil Virgen de las Nieves del municipi, com a conseqüència de la massificació de l’institut. “Aquesta és la gota que rebassa ja el got, després de les contínues denuncies per la manca de recursos del centre que l’ha deixat inclús sense taules i cadires per als alumnes. Català traspassa tots els límits”, critica Torró.

Esquerra Unida ha demanat explicacions a la consellera Català en Les Corts. “Estem cansats de denunciar, junt a la comunitat educativa, pares, alumnes, docents, etc. la situació que viuen molts centres públics del País Valencià. El de Calp és un exemple més, portat a l’extenuació, amb alumnes sense mobles a les aules o traslladats a un altre centre per poder tenir espai. La imatge és tercermundista”, lamenta Torró.

El diputat d’esquerres exigeix que la Conselleria “actue de manera urgent per solucionar els problemes que pateix aquest centre i tots aquells que no han pogut començar el curs amb les condicions que mereixen. Encara estem esperant saber en quins pensa actuar la conselleria per millorar i actuar en les seues infraestructures”, critica.

Comparteix

Icona de pantalla completa